VOOR JEZELF coaching

VOOR JEZELF coaching

Met sprongen groeien

Coaching helpt je helderheid te krijgen in wat je tegenhoudt je doelen te bereiken. Vaak weet je precies wat er mis gaat of anders mag en is inzicht niet voldoende om het werkelijk anders te doen. Soms zie je alleen een aantal symptomen en kun je voelen dat daar een patroon onder ligt. Ontdekken wat het verbindende patroon is en de juiste hulpbronnen aanboren is de kern van mijn coaching. Je maakt nieuwe keuzes. Je bewuste en onbewuste brein leren samenwerken zodat het nu wel lukt te oefenen met ander gedrag. Zo groei je met sprongen in je professionaliteit en je zelfvertrouwen.

Z

Voorbij de symptomen kijken

Z

Verbindend patroon ontdekken

Z

Hulpbronnen aanboren

Z

Doelen eenvoudig bereiken

Z

Bewuste en onbewuste brein werken samen

Z

Potentieel ontwikkelen

Coaching is altijd maatwerk

Individuele coaching is altijd volledig op jouw situatie toegesneden. In een intake onderzoeken we samen of we een klik hebben en wat we inhoudelijk oppakken. Ook als je zelf je doel nog niet precies scherp hebt, zul je merken dat het je na de intake volkomen helder is wat je te doen staat.

Professioneel ontwikkelen?

Een zakelijk individueel begeleidingstraject is kortdurend en bestaat uit zes gesprekken. Gesprekken duren 1,5 uur en daarvoor reis je naar mijn coachpraktijk in Haarlem. Tussen de gesprekken heb je twee tot drie weken de tijd om te ontdekken en te oefenen. Dat is dan vervolgens weer input voor de volgende sessie. Je zult na het vierde gesprek al een groot verschil bemerken in hoe je de dingen aanpakt.

Optie: intake met je werkgever

Wanneer daar prijs op wordt gesteld door je werkgever, is het mogelijk een aanvullende intake te hebben. Dit is een driegesprek tussen jou, je directeur/manager en mij om de zichtbare resultaten in je professionele verandering met elkaar af te spreken.

Paard als coach

Paarden zijn een liefdevolle en onverbiddelijke spiegel.

Ze maken in korte tijd duidelijk wat de kern is en wat jou ten diepste te doen staat. Een coachsessie in de bak behoort tot de mogelijkheden.

Wat klanten over mijn coaching zeggen

Ik voelde me vaak onzeker op mijn werk. Vooral tegen vergaderingen zag ik op. Nu voel ik me rustig… stevig maar ook flexibel. Ik laat nu niet meer over me heen lopen. 

(Wil je meer lezen over Annettes ervaringen? Lees dan dit artikel uit FLOW MAGAZINE.)

Annette

Ontwerpspecialist

Ik heb mezelf en waar ik vandaan kom, met al mijn talenten en mogelijkheden, herontdekt in de gesprekken met Kirstin. Dit geeft zo veel lucht en ruimte dat het na een coachingsgesprek soms voelde alsof ik vleugels had gekregen.

Yvonne

Manager

Sinds de sessie die je met mij hebt gedaan, is er voor mijn gevoel veel veranderd. Ik heb het gevoel dat ik volwassener, nuchterder en steviger in het leven sta. Ik heb al vaak gezocht naar manieren om beter in het leven te komen te staan, maar het hielp maar steeds een beetje, omdat het blijkbaar nooit echt een verandering teweeg bracht. Maar nu dus wel, waardoor ik zelf weer verder kan en dat voelt zo goed!

Suzan Winands

‘Ondanks de soms diepe sessies, is er nooit een moment geweest waarbij ik me ongemakkelijk voelde. Meteen na de eerste sessie had ik al een nieuwe kijk op mezelf en mijn omgeving en na enkele sessies was het ook voor mijn collega’s duidelijk merkbaar dat ik aan het veranderen was (in positieve zin!).

Het is voor mij nu heel duidelijk waar verantwoordelijkheden liggen, wat mijn rol in bepaalde situaties is, maar ook hoe ik een goede terugkoppeling kan geven aan diverse persoonlijkheden, zonder mezelf in de weg te zitten. En deze punten hebben bijgedragen aan een zelfverzekerde houding. Kortom:  Mijn zakelijke leven is een stuk soepeler geworden. Dank je wel Kirstin!’

Fiona

Manager Financiele administratie

‘Vanuit mijn huidige management traineeship is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Toch had ik behoefte aan een onafhankelijke coach die met een objectieve blik van buitenaf naar mij kon kijken en situaties met mij bespreken. Ik voelde gelijk een klik met Kirstin. Ze is een open nuchtere persoonlijkheid waar ik me snel bij op mijn gemak voelde, wat essentieel is voor de resultaten die je met elkaar kunt halen. We zijn bezig geweest met bewuste en onbewuste processen wat enorm veel inzicht heeft gegeven en waar ik direct veel positieve resultaten voor mijzelf mee heb bereikt. Ook mijn omgeving heeft de door mij gewenste (positieve) verandering waargenomen, wat aangeeft dat het traject zeer effectief is geweest.’

Pamela

Management trainee

Heb je interesse in coaching? Laat het me vrijblijvend weten.