training

GROEIEN IN STILTE

training

GROEIEN IN STILTE

 

Je bent succesvol. Voel je je ook succesvol?

Steeds een beetje harder…

We denken dat we moeten veranderen, beter moeten worden in …, of gedrag moeten afleren, oude pijn moeten verwerken of loslaten, zodat we … . Maar het is verleiding: verleiding om toch nog een beetje harder te werken. Ik ben er zelf ook ingetrapt. ‘It takes one to know one’. Ik ben er in mijn leven meerdere malen ingetuind tot mijn lijf ‘STOP’ riep. Het is dus tijd voor een andere kijk op stress, succes en potentieel. Tijd voor een andere manier van succesvol zijn.

Of… vertragen en groeien

Deze transformerende training maakt geen nieuw mens van je, hij boost je niet naar een next level waar jij je dromen waar maakt. Maar deze training doet iets veel wezenlijkers: hij laat je je leven léven.

Het is dus tijd om met elkaar een andere manier van groeien te gaan waarderen. Verticaal groeien. Met stilte en kijken en vertragen. Zodat je gaat vertrouwen op de impulsen die dan komen. Dat is wat je leert in de training Groeien in Stilte.

Je bent van harte uitgenodigd!

In 2020 starten we met een ontwikkelgroep voor deze training. Als deelnemer aan deze groep ontvang je ongeveer twee weken na elke trainingsdag een formulier van ons met vragen over het effect van de oefeningen. Zo help je ons om de training te evalueren en finetunen, terwijl we hem geven. Dat geeft ons de ruimte om te spelen en uit te proberen en jou de ruimte om naast je eigen proces ook met ons mee te leren. De prijs voor deelname aan de ontwikkelgroep is daardoor €1.500,- (reguliere prijs: €2.200,-). 

We geven een voorproefje en toelichting op 24 januari 2020 van 9.30 tot 12.30 uur bij Erf de Burgwal in Leusden (kosten €55,-). Stuur me een berichtje met je contactgegevens als je daar bij wilt zijn. Van harte welkom!

In het kort

De training loopt van april tot en met november 2020. In die periode krijg je 7 trainingsdagen en tussentijdse (reflectie)opdrachten. Trainingsdagen bestaan uit oefeningen met en zonder paarden en er is voldoende ruimte voor uitwisseling.
Lees ook de  programmabeschrijving.

Praktische informatie

Info op een rij

  • 7 trainingsdagen van 9.30 tot 17.00 uur
  • Locatie: Erf de Burgwal Leusden.
  • Prijs: €1.500,- exclusief BTW (particulieren inclusief BTW)
  • Inclusief eenvoudige lunch 
  • Data: 17 april, 15 mei, 12 juni,
    4 september, 2 oktober, 13 november en 27 november 2020 (data onder voorbehoud)

 

Waarom we met paarden werken

Het paard is een sensitief kuddedier. Voor het overleven van een kudde paarden is het belangrijk dat ze betekenis geven en handelen naar wat ze waarnemen in de kudde. Wanneer je de bak in stapt, ben je deel van de kudde en voelen ze direct aan wat nodig is voor de kudde die op dat moment ontstaat. In hun reacties op jou zijn ze zuiver, volkomen zonder oordeel en onverbiddelijk. Dat wat nodig is, ontbreekt of te veel is binnen jou en binnen jouw kudde van herkomst, wordt getoond door het paard. Het zijn precies deze eigenschappen die we als begeleiders in de training inzetten. Lees meer >

DE TRAINERS

Leontine Kremers

WijsGoed –
Academie voor Eigen-wijsheid

Kirstin van Zijl

Zich-t training & coaching