Wie ben ik?

Wie ben ik?

‘Ware kracht is de moed vinden om de schaduw in het licht te zetten’

Mijn naam is Kirstin van Zijl-Brakeboer. Wie ik ben is lang een vraag voor mij geweest en deel van de zoektocht die heeft geleid tot het ontstaan van mijn buro Zich-t in 2002. Het precieze antwoord weet ik nog steeds niet en… ik weet wel steeds beter wat ik kan. Als klanten me zeiden dat ik de dingen altijd zo helder maak, werd ik altijd een beetje ongeduldig. Dat ik helder was, dat wist ik wel. Maar wat deed ik dan nog meer? Inmiddels heb ik me er maar bij neergelegd dat helderheid mijn talent is. Wat verborgen is, haal ik tevoorschijn. Ik bied je een vrijplaats om je eigen potentieel verder te ontwikkelen en je blokkades los te laten.

Als mens ben ik nieuwsgierig, oprecht en een optimist. De bedrijfskundig ingenieur in mij is to the point en gericht op logische samenhang en patronen. Als trainer en systemisch (paarden)coach pak ik met jou de kern stevig en liefdevol vast zodat je werkelijk andere keuzes gaat maken. In mijn werk maak ik gebruik van mijn bedrijfskundige kennis en de inzichten uit NLP, Ericksoniaanse hypnose, Systemisch Werken, Systemische paardencoaching en andere stromingen. Ik blijf mezelf ontwikkelen met mooie trainingen en masterclasses. 

Ik ben aangesloten bij de Ethische Code Commissie van Phoenix. Dat betekent dat ik in mijn persoonlijke begeleiding werk volgens deze code en hierop aanspreekbaar ben. Het betekent ook dat ik verbonden ben aan de klachtencommmissie van Phoenix opleidingen in Utrecht. Ook ben ik CRKBO-gecertificeerd trainer.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen? Je bent van harte welkom om mij te bellen of te mailen.

06 – 45 340 350
info@zich-t.nl

‘Ware kracht is de moed vinden om de schaduw in het licht te zetten’

Mijn naam is Kirstin van Zijl-Brakeboer. Wie ik ben is lang een vraag voor mij geweest en deel van de zoektocht die heeft geleid tot het ontstaan van mijn buro Zich-t in 2002. Het precieze antwoord weet ik nog steeds niet en… ik weet wel steeds beter wat ik kan. Als klanten me zeiden dat ik de dingen altijd zo helder maak, werd ik altijd een beetje ongeduldig. Dat ik helder was, dat wist ik wel. Maar wat deed ik dan nog meer? Inmiddels heb ik me er maar bij neergelegd dat helderheid mijn talent is. Wat verborgen is, haal ik tevoorschijn. Ik bied je een vrijplaats om je eigen potentieel verder te ontwikkelen en je blokkades los te laten.

Als mens ben ik nieuwsgierig, oprecht en een optimist. De bedrijfskundig ingenieur in mij is to the point en gericht op logische samenhang en patronen. Als trainer en systemisch (paarden)coach pak ik met jou de kern stevig en liefdevol vast zodat je werkelijk andere keuzes gaat maken. In mijn werk maak ik gebruik van mijn bedrijfskundige kennis en de inzichten uit NLP, Ericksoniaanse hypnose, Systemisch Werken, Systemische paardencoaching en andere stromingen. Ik blijf ook mezelf steeds ontwikkelen met mooie opleidingen en masterclasses. 

Ik ben aangesloten bij de Ethische Code Commissie van Phoenix. Dat betekent dat ik in mijn persoonlijke begeleiding werk volgens deze code en hierop aanspreekbaar ben. Het betekent ook dat ik verbonden ben aan de klachtencommmissie van Phoenix opleidingen in Utrecht. Ook ben ik CRKBO-gecertificeerd trainer.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen? Je bent van harte welkom om mij te bellen of te mailen.

06 – 45 340 350
info@zich-t.nl

Coaching

Teamcoaching

Wil je kennismaken?

Wil je kennismaken en van gedachten wisselen over wat ik voor jou of je organisatie kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor een persoonlijk intakegesprek. Je bent van harte welkom.

Paardenkracht

Training

Samenwerken

In mijn werk kan ik niet zonder fijne collega’s. Om samen grotere groepen mee te trainen en voor supervisie en intervisie.

Samen met Annemarie Ruward begeleid en train ik sinds 2012 management & teams in organisaties.

Samen met Leontine Kremers verzorg ik vanaf 2020 trainingen en workshops waarin paardencoaching altijd een plek heeft. Zoals bijvoorbeeld de training Groeien in Stilte. We doen dit op open inschrijving en voor organisaties.

Annemarie Ruward
Kangoeroe

Sinds 2001 ben ik zelfstandig opleider, coach en interim manager. In mijn werk combineer ik mijn analytische vermogen met een warme gevoeligheid. Mijn expertise is managers en teams te leren om vanuit het heden met inspiratie te werken. Ik heb hierbij een unieke kijk op de toekomst. Mijn heldere waarneming is de basis voor feedback die helpt.

Ik ben psycholoog, NLP trainer en organisatieopsteller. Klanten typeren mij als warm, invoelend, inspirerend, praktisch en navolgbaar. In de rol van trainer en coach help ik mensen het beste uit zichzelf te halen.

 

 

Leontine Kremers
WijsGoed

Mijn naam is Leontine Kremers. Ik ben systemisch paardencoach. Ik volgde de opleiding ‘Systemisch coachen met paarden’ bij Wind Organisatieontwikkeling en de verdieping ‘De potentie in het trauma’. In lijn met het gedachtegoed van Ruud Knaapen, grondlegger van het systemisch coachen met paarden, geef ik de (kudde)wijsheid van paarden een centrale plek in mijn werk als coach en trainer.

Als coach ben ik intuïtief, scherp, liefdevol en taalvaardig. Als moeder van twee opgroeiende zoons ben ik ook praktisch en duidelijk. Als mens ben ik introvert en gevoelig. Ik ben een geboren en getogen Drentse. De liefde en wijsheid van mijn familie klinkt door in mij. Sinds 2017 bewandel ik ‘de weg van de kudde’. Het brengt me verder dan ik ooit op eigen kracht had kunnen komen.