Selecteer een pagina

Wie ben ik?

Wie ben ik?

‘Ware kracht is de moed vinden om de schaduw in het licht te zetten’

Mijn naam is Kirstin van Zijl-Brakeboer. Wie ik ben is lang een vraag voor mij geweest en deel van de zoektocht die heeft geleid tot het ontstaan van mijn buro Zich-t in 2002. Het precieze antwoord weet ik nog steeds niet en… ik weet wel steeds beter wat ik kan. Als klanten me zeiden dat ik de dingen altijd zo helder maak, werd ik altijd een beetje ongeduldig. Dat ik helder was, dat wist ik wel. Maar wat deed ik dan nog meer? Inmiddels heb ik me er maar bij neergelegd dat helderheid mijn talent is. Wat verborgen is, haal ik tevoorschijn. 

Als mens ben ik nieuwsgierig, oprecht en een optimist. De bedrijfskundig ingenieur in mij is to the point en gericht op logische samenhang en patronen. Als NLP trainer en systemisch (paarden)coach pak ik met jou de kern stevig en liefdevol vast zodat je werkelijk andere keuzes gaat maken. In mijn werk maak ik gebruik van mijn bedrijfskundige kennis en de inzichten uit NLP, Ericksoniaanse hypnose, Systemisch Werken en andere stromingen. Ik blijf ook mezelf steeds ontwikkelen met mooie opleidingen en masterclasses. 

Ik ben aangesloten bij de Ethische Code Commissie van Phoenix. Dat betekent dat ik in mijn persoonlijke begeleiding werk volgens deze code en hierop aanspreekbaar ben. Het betekent ook dat ik verbonden ben aan de klachtencommmissie van Phoenix opleidingen in Utrecht.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen? Je bent van harte welkom om mij te bellen of te mailen.

06 – 45 340 350
info@zich-t.nl

‘Ware kracht is de moed vinden om de schaduw in het licht te zetten’

Mijn naam is Kirstin van Zijl-Brakeboer. Wie ik ben is lang een vraag voor mij geweest en deel van de zoektocht die heeft geleid tot het ontstaan van mijn buro Zich-t in 2002. Het precieze antwoord weet ik nog steeds niet en… ik weet wel steeds beter wat ik kan. Als klanten me zeiden dat ik de dingen altijd zo helder maak, werd ik altijd een beetje ongeduldig. Dat ik helder was, dat wist ik wel. Maar wat deed ik dan nog meer? Inmiddels heb ik me er maar bij neergelegd dat helderheid mijn talent is. Wat verborgen is, haal ik tevoorschijn. 

Als mens ben ik nieuwsgierig, oprecht en een optimist. De bedrijfskundig ingenieur in mij is to the point en gericht op logische samenhang en patronen. Als NLP trainer en systemisch (paarden)coach pak ik met jou de kern stevig en liefdevol vast zodat je werkelijk andere keuzes gaat maken. In mijn werk maak ik gebruik van mijn bedrijfskundige kennis en de inzichten uit NLP, Ericksoniaanse hypnose, Systemisch Werken en andere stromingen. Ik blijf ook mezelf steeds ontwikkelen met mooie opleidingen en masterclasses. 

Ik ben aangesloten bij de Ethische Code Commissie van Phoenix. Dat betekent dat ik in mijn persoonlijke begeleiding werk volgens deze code en hierop aanspreekbaar ben. Het betekent ook dat ik verbonden ben aan de klachtencommmissie van Phoenix opleidingen in Utrecht.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen? Je bent van harte welkom om mij te bellen of te mailen.

06 – 45 340 350
info@zich-t.nl

Coaching

Teamcoaching

Wil je kennismaken?

Wil je kennismaken en van gedachten wisselen over wat ik voor jou of je organisatie kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor een persoonlijk intakegesprek. Je bent van harte welkom.

Paardenkracht

Workshops